Foto

Decizii ale Consiliului Director din data de 27.01.2021

Consiliul Director al Federatiei Romane de Baschet a hotarat, in baza votului exprimat online, in data de 27.01.2021, de catre 13 membri, urmatoarele:

1. Se aproba cu unanimitate modificarea calendarului de testare din Protocolul Medical FRB dupa cum urmeaza – "In cazul competitiilor nationale de baschet organizate in spatii inchise (sali de sport), echipele participante (sportivi, antrenori, membri staff, sofer), precum si oficialii nominalizati pentru meciuri (arbitri, comisari, oficiali masa, statisticieni), vor efectua o testare RT-PCR cu cel mult 48 de ore inainte de data programata pentru inceperea turneului (ziua de intrare la hotel in cadrul bulei epidemiologice se considera data de incepere a turneului)."

 

2. Se aproba cu unanimitate ca returul LNBF si LNBM, editia 2020-2021, continua cu acelasi sistem competitional folosit pentru faza tur LNBF si LNBM, cu turnee de cate 2/3 etape.

 

3. Se aproba cu unanimitate ca la atribuirea organizarii de turnee din faza retur a LNBF si LNBM se va tine cont de urmatorul aspect – "Organizarea unui turneu din retur va fi acordata unui alt organizator decat cel din tur (in cazul in care exista si alte solicitari). In cazul in care nu exista nici o alta solicitare, atunci echipa respectiva, care a organizat turneul in tur, poate organiza si turneul din retur, daca doreste aceasta."

 

Parteneri