Foto

Echipe si oficiali din Romania in competitiile europene

O noua etapa din cupele europene este programata in acest mijloc de saptamana.

Marti, CSO Voluntari reia disputele din European  North Basketball League, urmand sa evolueze in Letonia, pe terenul lui Valmiera Glass Via. Jocul este transmis live, de la ora 19:00, pe canalul de YouTube ENBL.

In BKT EuroCup, U-BT Cluj-Napoca evoluează in Germania, pe terenul lui ratiopharm Ulm, intr-un meci contand pentru Grupa B si transmis in direct de Prima Sport, miercuri de la ora 20:30.

Tot in Germania joaca si vicecampionii Romaniei de la CSM CSU Oradea. Partida cu NINERS Chemnitz conteaza pentru FIBA Europe Cup si se vede live, miercuri, de la ora 20:00 pe canalul de YouTube FIBA.

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara disputa primul meci din acest an in Alpe Adria Cup, in Cehia, cu BC Geosan Kolin. Partida se disputa miercuri, de la ora 18:30 si se vede in direct pe YouTube.

La feminin, in etapa a EuroLeague Women, Sepsi SIC Sfantu Gheorghe joaca in Ungaria la Miskolc, contra lui DVT HUN-Therm. Meciul este transmis pe YouTube, joi de la ora 19:00.

Si oficiali din tara noastra sunt nominalizati de catre FIBA la competitiile continentale: Alexandra Stan va conduce brigada de arbitri de la meciul Fenerbahce Istanbul - UMCS Lublin din EuroLeague Women, iar in EuroCup Women Ciprian Stoica va oficia partida Galatasaray Istanbul - AZS Gorzow, in vreme ce Alin Faur este arbitru in jocul London Lions - Lointek Gernika Bizkaia.

Parteneri