Foto

Echipe si oficiali din tara noastra in cupele europene

O noua etapa din competitiile europene intercluburi este programata in acest mijloc de saptamana.

Marti, U-BT Cluj-Napoca evoluează pe teren propriu impotriva italienilor de la Dolomiti Energia Trento, intr-un meci contand pentru Grupa B din BKT EuroCup si transmis in direct de Prima Sport, de la ora 19:00.

Miercuri, vicecampionii Romaniei de la CSM CSU Oradea joaca pe teren propriu, cu olandezii de la ZZ Leiden, in FIBA Europe Cup. Meciul se vede live, de la ora 19:00 pe canalul de YouTube FIBA.

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara, calificata deja in Final Four-ul Alpe Adria Cup, va juca, tot miercuri, ultimul meci din sezonul regulat pe teren propriu. De la ora 18:30, in sala "Constantin Jude", banatenii vor evolua in compania austriecilor de la BC Viena, in direct pe YouTube.

La feminin, in EuroLeague Women, Sepsi SIC Sfantu Gheorghe joaca acasa impotriva lui Fenerbahce Alagoz Holding Istanbul. Meciul este transmis pe YouTube, miercuri de la ora 19:00.

Si un oficial din tara noastra este nominalizat in aceasta saptamana de catre FIBA la competitiile continentale: in EuroLeague Women, Alexandra Stan va oficia partida Beretta Famila Schio - Zaragoza.

Parteneri