Foto

Echipele masculine de club, gata de o noua runda de competitii europene

Toate cele cinci echipe masculine din tara noastra angrenate in competitiile continentale intercluburi au programate jocuri miercuri, 15 noiembrie.

In BKT EuroCup, U-BT Cluj-Napoca va evolua in deplasare, in Italia, cu Dolomiti Energia Trento. Partida va incepe la ora 21:00 si va putea fi urmarita in direct pe canalul TV Prima Sport.

In FIBA Europe Cup, ambele formatii din tara noastra vor juca pe teren propriu, de la ora 19:00: CSM Oradea vizeaza calificarea in play-off-ul competitiei si ia in calcul doar varianta victoriei cu finlandezii de la Kataja Basket, in direct pe canalul de YouTube FIBA, in vreme ce BC CSU Sibiu cauta primul succes in competitie cu spaniolii de la Surne Bilbao Basket, de asemenea in transmisiune directa pe YouTube. Ambele partide sunt transmise si la TV, de catre Digi Sport.

Sala "Gabriela Szabo" din Voluntari va consemna o premiera istorica: primul meci international de baschet gazduit, CSO urmand sa primeasca vizita belgienilor de la RSW Liege Basket, in cadrul European North Basketball League. Jocul incepe de la ora 19:00 si se vede live pe Metropola TV.

In fine, in Alpe Adria Cup, de la ora 20:00 SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara joaca în Austria, cu BC Vienna, in direct pe canalul de YouTube Alpe Adria Cup.

Parteneri