Foto

FCC Baschet UAV Arad a castigat medaliile de bronz ale LNBF, editia 2020-2021

Echipa feminina FCC Baschet UAV Arad a cucerit, joi seara, medaliile de bronz ale Ligii Nationale de Baschet Feminin, editia 2020-2021, dupa ce a dispus de rivala CSTB CSU Olimpia Brasov, cu scorul general de 2-0, in finala mica din cadrul play-off.


Sala Sporturilor din Arad a gazduit miercuri si joi primele doua confruntari din finala mica a play-off-ului LNBF, editia 2020-2021, pe parchetul arenei aradene aflandu-se fata-n fata rivalele FCC Baschet UAV Arad si CSTB CSU Olimpia Brasov. La capatul a doua meciuri echilibrate, cu multe faze spectaculoase, gazdele coordanate de antrenorul principal Bogdan Bulj s-au impus, cu 90-80 si 87-73, si au reusit astfel sa inchida confruntarea cu scorul general de 2-0, adjudecandu-si locul 3 din actuala editie a LNBF, in vreme ce gruparea pregatita de antrenorul Dan Calancea a ocupat locul 4.

De altfel, in afara finalei mici, care si-a desemnat deja invingatoarea, s-au mai disputat miercuri si joi si jocurile de clasament, dupa cum urmeaza:

Locurile 5-6
CSM Targoviste – Phoenix CSU Simona Halep Constanta 68-57 si 73-70 (scor general 2-0)


Locurile 7-8
Universitatea Cluj-Napoca – Agronomia Bucuresti 80-55 si 65-59 (scor general 2-0)


Totodata, in cadrul finalei play-off, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe si-a adjudecat doua victorii importante in Sepsi Arena in fata marii rivale CSM Satu Mare, cu 69-68 si 73-50. Conform calendarul si sistemului competitional, urmeaza ca luni, de la ora 19:00, sa se desfasoare cel de-al treilea joc din finala, la Satu Mare, iar in functie de rezultat, daca va mai fi cazul, al patrulea meci este programat pentru marti, de la ora 19:00. Toate partidele pot fi urmarite pe FRB TV. Daca gruparea CSM Satu Mare va reusi sa echilibreze finala si sa-si fructifice avantajul terenului propriu in ambele intalniri de luni si marti, atunci, meciul decisiv va avea loc in Sepsi Arena, in data de 14 mai.

Pe de alta parte, mai jos va prezentam clasamentul partial al LNBF, singurele necunoscute fiind ocupantele primelor doua pozitii:

1.
2.
3. FCC Baschet UAV Arad
4. CSTB CSU Olimpia Brasov
5. CSM Targoviste
6. Phoenix CSU Simona Halep Constanta
7. Universitatea Cluj-Napoca
8. Agronomia Bucuresti
9. ACS KSE Tg. Secuiesc
10. Rapid Bucuresti
11. CSM Alexandria
12. CSU Rookies Oradea

Rezultate, statistici si alte informatii - AICI

Parteneri