Foto

FRB TV transmite live incercarea revistei CSU Fans Magazin de a intra in Cartea Recordurilor!

Sambata, 11 mai, de la ora 20:00, in Sala Transilvania, va fi motiv de sarbatoare. 

Fanii baschetului sibian vor sa intre din nou in Cartea Recordurilor, cu un proiect ce a presupus tiparirea celei mai mari reviste din lume. Evenimentul va avea loc sambata, inaintea partidei disputata de BC CSU Sibiu cu SCM U Craiova, la Sala Transilvania, in cadrul semifinalelor Ligii Nationale de Baschet Masculin.  

„CSU Fans Magazin”, singura revista de baschet din Romania, care a intrat in al 13-lea an de existenta, sarbatoreste numarul 200 cu o editie speciala, ce va masura nu mai putin de 1m x 1,5 m si va cuprinde 24 de pagini. Proiectul este realizat de Asociatia „Al 6-lea jucator” si are ca dublu scop marcarea numarului aniversar al revistei si strangerea de fonduri pentru realizarea proiectului inscris la Maratonul International Sibiu - Statuia lui Elemer Tordai. 

Ambasador al proiectului este Virgil Stanescu, alaturi de care au venit unele din cele mai mari nume din sportul romanesc si international, cu mesaje de sustinere, autografe si multa publicitate pozitiva pentru baschetul sibian si fanii sai. Este vorba in primul rand de reprezentantii Euroligii de Baschet, care au trimis un mesaj de sustinere a fanilor sibieni si a proiectului acestora cat si prin autografele unor antrenori si jucatori de la echipe din Euroliga, dar si de personalitati ale sportului romanesc, asa cum sunt Octavian Belu, Flaviu Stoica, Mircea Vulc, Dan Fleseriu sau Alin Petrache.

Suntem onorati de suportul extraordinar care a venit in ultima perioada din cele mai neasteptate locuri. Ne maguleste faptul ca unele din cele mai mari nume din sport s-au aplecat asupra noastra si se bucura alaturi de iubitorii baschetului sibian de una din cele mai mari realizari ale noastre – un record care va intra in cartile de istorie si va ramane in amintirea tuturor celor care sunt alaturi de BC CSU Sibiu la fiecare partida si striga din suflet impreuna „Hai, CSU”. Acest proiect vine sa demonstreze ca baschetul nu tine cont de granite, ci doar de pasiunea si respectul pentru acest joc si pentru sport in general. Suntem intr-un moment aniversar, in care dorim sa le multumim tuturor celor care ne-au sustinut in demersul nostru si ii invitam sa se bucure alaturi de noi, de realizarea unui nou record mondial al fanilor sibieni, pe 11 mai”, a transmis Claudiu Hila, presedintele Asociatiei „Al 6-lea jucator”.

Cu ocazia acestui eveniment, cu sprijinul FR Baschet, va exista un studio de 40 de minute transmis de canalul de YouTube FRB TV, in care vor participa invitati care au contribuit la aceasta incercare de stabilire a unui record  mondial. De asemenea, vor fi dezvaluite si alte nume celebre din baschetul european care au dat autografe in CSU Fans Magazin pentru a fi licitate, iar urmaritorii vor afla care au fost provocarile pe care le-au intampinat organizatorii de-a lungul proiectului. 

O revista de colectie, scoasa la licitatie

Revista de record mondial a fost tiparita in format mare intr-un numar de 100 de exemplare, 80 dintre acestea fiind deja vandute. O parte din cumparatori au decis sa le doneze institutiilor de invatamant, pentru a continua promovarea in scoli a baschetului ca sport de performanta. 

Numarul 200 al revistei „CSU Fans Magazin” va fi tiparit si in format standard, asa cum a aparut in ultimii 13 ani, intr-un tiraj de 1500 de exemplare, iar o parte dintre acestea vor avea autografe ale unor sportivi renumiti din Romania, dar si din baschetul international. 

Revistele cu autograf vor fi scoase la licitatie, intr-un format de colectie, inramate, cu scopul obtinerii de fonduri pentru realizarea statuii lui Elemer Tordai. 

Asociatia „Al 6-lea jucator” a declarat ca incercarea de a stabili acest record le este dedicata celor doi suporteri de marca ai BC CSU Sibiu, Radu Musoaie si Ilie Mitea, unii dintre cei mai mari sustinatori ai culorilor galben-albastre, care, din pacate, nu se mai afla printre noi. 

Parteneri