Foto

Inscrieri pentru clasa cu profil sportiv mozaic la Scoala Gimnaziala Grigore Moisil din Ploiesti

Scoala Gimnaziala “Grigore Moisil” din Ploiesti (strada Laurilor 2A) anunta ca are aprobata prin planul de invatamant pentru anul scolar 2019-2020 o clasa a V-a, cu profil sportiv mozaic (baschet, tenis si inot), in limita a 25 de locuri (baieti si fete).


Programul de functionare al acestei clase este cu program de dimineata si ofera elevilor posibilitatea dezvoltarii abilitatilor sportive intr-un mediu organizat, sprijinind  viitorii performeri cu un nou modul de pregatire sportiva derulat saptamanal sub indrumarea sportivilor consacrati la nivel national si international.
Conform anuntului oficial al institutiei de invatamant:
- inscrierile pentru aceasta clasa se fac in perioda 03.06. 2019  - 11.06.2019 la secretariatul unitatii de invatamant.
- probele de selectie ale candidatilor in vederea admiterii vor fi sustinute in data de 19 iunie 2019, interval orar  9.00-12.00 (pentru baschet in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale Grigore Moisil). Admiterea candidatilor se face in limita celor 25 locuri disponibile.

Detalii suplimentare cu privire la documentele necesare inscrierii, respectiv la probele de admitere, le puteti obtine de la secretariatul unitatii, numar de telefon 0244.567.036, sau de pe site-ul unitatii de invatamant www.scoala-grigoremoisil.ro

Parteneri