Foto

Inscrieri pentru Cupa Romaniei de Baschet 3x3, masculin si feminin, editia 2021

Federatia Romana de Baschet va organiza in Bucuresti, la Arena de Baschet din Bulveradul Basarabia 39, in zilele de 27 si 28 noiembrie 2021, Cupa Romaniei de baschet 3x3, masculin si feminin, editia 2021. In aceste competitii nationale de baschet 3x3 participa obligatoriu toate cluburile inscrise in LNBM si LNBF, editia 2021-2022. Totodata, se mai pot inscrie si participa si alte structuri sportive afiliate la Federatia Romana de Baschet, documentatia pentru inscriere urmand sa fie trimisa pana in data de 15 noiembrie, pe adresele de mail – competitii@frbaschet.ro si andrei.ioan@frbaschet.ro. Reamintim ca toti participantii trebuie sa respecte conditiile epidemiologice, precum si prevederile Regulamentului Specific al competitiilor nationale de baschet 3x3.


In data de 27 noiembrie 2021, Arena de Baschet din Bucuresti va gazdui intrecerile din cadrul Cupei Romaniei de baschet masculin 3x3, editia 2021. La startul intrecerilor vor fi prezente toate echipele cluburilor inscrise in LNBM, precum si alte echipe ale cluburilor afiliate la FRB care doresc sa se inscrie si sa participe in competitie. Data limita pentru a trimite documentatia de inscriere este de 15 noiembrie 2021, pe adresele de mail competitii@frbaschet.ro si andrei.ioan@frbaschet.ro. (completati formularul de inscriere – vezi AICI).

O zi mai tarziu, in data de 28 noiembrie 2021, va fi randul fetelor sa intre pe parchet pentru meciurile din cadrul Cupei Romaniei de baschet feminin 3x3, editia 2021. Conform deciziei Consiliului Director al Federatiei Romane de Baschet, participarea este obligatorie pentru toate cluburile participante in LNBF, editia 2021-2022. De asemenea, in Cupa Romaniei de baschet feminin 3x3, editia 2021, se pot inscrie si participa si alte structuri sportive afiliate Federatiei Romane de Baschet. Documentele pentru inscrierea in competitie trebuie trimise pana in data de 15 noiembrie, pe adresele de mail – competitii@frbaschet.ro si andrei.ioan@frbaschet.ro. (completati formularul de inscriere – AICI).

 

Joc baschet pentru tine!


Disciplina baschet 3x3 a evoluat in ultimul deceniu de la un joc urban din curtea scolii pana la prezenta printre disciplinele olimpice la recenta editie de la Tokyo, acolo unde baschetul romanesc a fost reprezentat pentru prima data de nationala feminina. Popularitatea tot mai crescuta a baschetului 3x3, atat in randul jucatorilor, cat si a fanilor, ne obliga sa sustinem constant „fenomenul 3x3” din Romania si sa incurajam inalta performanta a sportivilor romani in aceasta tanara ramura a jocului de baschet. In plus, faptul ca acest joc a devenit un fenomen social, ne face sa consideram ca fiecare eveniment organizat poate reprezenta – in afara de cadrul adecvat pentru performanta sportiva – o oportunitate pentru baschetbalisti de a se implica in comunitate si de a incerca sa sustina persoanele vulnerabile sau defavorizate.

De aceea, la aceasta editie a Cupei Romaniei la baschet feminin 3x3, Federatia Romana de Baschet, impreuna cu partenerul Sport Arena Streeetball si partenerul media TVR, lanseaza invitatia catre toate echipele de a identifica un caz social printre membrii comunitatii locale iar evolutia echipei in competitie sa fie dedicata – simbolic – acestui caz, sub sloganul “Joc baschet pt tine!”. Practic, fiecare echipa din LNBF va prezenta pe scurt o poveste a comunitatii, poveste ce va fi promovata de catre partenerul TVR, dar si de site-ul www.frbaschet.ro. Premiantele (locul 1-6) vor dona premiul in bani oferit de Federatia Romana de Baschet si partenerii evenimentului catre cazul social prezentat. Tinand cont de aceste aspecte, adresam invitatia participantelor de a sustine initiativa noastra umanitara si, prin urmare, pana pe data de 15 noiembrie, sa ne transmita povestea/cazul social pentru care echipa respectiva va lupta in competitie.

Federatia Romana de Baschet, impreuna cu partenerul Sport Arena Streeetball si partenerul media TVR, doresc mult succes participantilor in lupta pentru castigarea ultimelor trofee interne ale anului 2021 din baschetul romanesc!

Parteneri