Foto

Italia invinge Romania si in turneul 6 din cadrul Conferintei Sud a FIBA 3x3 Nations League


Duminica, centrul comercial ParkLake Shopping Center a gazduit al treilea turneu din acest weekend rezervat reprezentativelor U23 care se intrec in cadrul FIBA 3x3 Nations League, Conferinta Sud. A fost, la general Turneul 6 al acestei conferinte, in conditiile in care primele trei au fost gazduite la finalul lunii mai de Tel Aviv.

In competitia feminina, la fel ca in primele doua turnee ale acestui weekend, Romania a castigat faza grupelor fara infrangere, cedand insa in ultimul meci in fata Italiei. In formula Anisia Croitoru, Sonia Cazacu, Teodora Manea si Boglarka Biszak, Romania a invins in faza grupelor Israel (19-16) si Grecia (17-15). In ultimul act, fetele noastre au cedat 12-16 partida cu "Squadra Azzurra".

La masculin, George-Blaj Voinescu, Andrei Oprean, Aurelian Gavriloaia si Alexandru Coconea au pierdut ambele jocuri din Turneul 6, 15-21 cu Italia si 15-17 cu Israel.

Va reamintim, reprezentativele Romaniei sunt calificate din oficiu la turneul final al FIBA 3x3 Nations League, in conditiile in care competitia se va disputa la Constanta, intre 14-16 septembrie.

Parteneri