Foto

Jocuri incinse la Cupa FunSports

Aflat la prima editie, Turneul National de Minibaschet – Cupa FunSports de la Brasov,  a atras la start peste 150 de copii din intreaga  tara. In prezenta unor personalitati din lumea baschetului, printre care presedintele Carmen Tocala si managerul general Horia Paun, competitia dedicate pustilor a demarat in tromba pe 11 ianuarie 2012, aducand in fata parintilor si bunicilor in primul meci, duelul dintre CSU Cuadripol II si CSS Targoviste.  

In afara jocurilor, organizatorii au inclus o serie de activitati distractive  pentru micutii participanti, din „jobenul magic” nelipsind surprizele . Chiar in a doua zi de turneu, copiii s-au bucurat de o excursie in Poiana Brasov, unde au profitat din plin de zapada abundenta. Dupa mai multe reprize de „bulgareala”, pustii au mers la sanius, apoi s-au apucat sa construiasca oameni de zapada. Si ca intrecerea sa fie si mai interesanta, organizatorii de la Fun Sports au recompensat cel mai frumos om de zapada, echipa CSS Targoviste adjudecand premiul.

In a treia zi de turneu,  la capitolul distractie micutii baschetbalisti au mai  bifat o iesire la patinoarul de sub Tampa, dar si jocuri de baschet extrem de incinise. Usor-usor s-au conturat si favoritele pentru castigarea Cupei. Printre echipe, Laguna Bucuresti, CSU Cuadripol Brasov, BC Galactica, White Snakes Sibiu, au cele mai mari sanse de a pleca acasa cu mult ravnitul trofeu.

Mai multe informatii, poze, videoclipuri precum si rezultate inregistrate pot fi vizionate pe site-ul www.funsports.ro.

Parteneri