Foto

Meciurile din cadrul Turneelor Finale ale CN U13 sunt transmise in direct pe YouTube si Facebook

Incepand de miercuri si pana duminica, cele mai valoroase reprezentate ale baschetului juvenil romanesc de la categoria de varsta “under 13” se vor confrunta in cadrul Turneelor Finale ale Campionatelor Nationale U13, masculin si feminin, editia 2020-2021, urmand sa se lupte pentru titlurile nationale la Blejoi si Sf. Gheorghe. Conform cerintelor FRB, cluburile care au primit dreptul de organizare vor asigura transmisiile in direct ale tuturor meciurilor, astfel ca fanii baschetului, si nu numai, vor avea ocazia sa urmareasca in direct in acest final de saptamana evolutiile echipelor participante pe Youtube si Facebook.


La feminin, Turneul Final CN U13 este gazduit de Sepsi Arena din Sf. Gheorghe iar meciurile vor putea fi urmarite pe pagina de youtube a clubului local – AICI
La startul Turneului Final U13, feminin, vor fi prezente cele mai in forma opt echipe din actualul sezon, acestea fiind impartite pentru prima faza a competitiei de la Sf. Gheorghe in doua serii, dupa cum urmeaza:
Grupa A – Olimpia Bucuresti, BBB Raptors Bucuresti, ABC Leii Bucuresti si ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca
Grupa B – ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, ACS Dan Dacian Bucuresti, ACS Gladius Tg. Mures si ACS Rookies Oradea
Programul meciurilor, rezultatele si inregistrarile din cadrul TF CN U13 F - AICI


In aceeasi perioada, la masculin, Turneul Final U13 se va desfasura in Sala Sporturilor din Blejoi iar meciurile vor putea fi urmarite pe pagina de facebook Prahova-Baschet – AICI
In urma rezultatelor inregistrate in timpul actualului sezon, s-au calificat la Turneul Final U13, masculin, cele mai valoroase opt echipe, care au fost impartite pentru prima faza a intrecerilor de la Blejoi in doua serii, dupa cum urmeaza:
Grupa A – ACS Dan Dacian Portocaliu Bucuresti, BC CSU Sibiu, Dinamo CSS nr. 6 Bucuresti si ABC Lynx Ploiesti
Grupa B – ACS U-BT 1 Cluj-Napoca, ABC Laguna Bucuresti, ABC Shooting Stars Buftea si ABC Leii Bucuresti
Programul meciurilor, rezultatele si inregistrarile din cadrul TF CN U13 M - AICI

Conform sistemului competitional, ocupantele primelor doua locuri in faza grupelor din ambele competitii vor accede in semifinale iar ultimele meciuri pentru medalii si ocuparea locurilor din clasamentul TF U13, editia 2020-2021, sunt programate sa se dispute duminica, 06.06.2021.

Parteneri