Foto

Michael Gorke este noul selectioner al Vulturilor

Echipa nationala de baschet masculin abordeaza a treia faza a pre-calificarilor pentru FIBA EuroBasket 2025 cu o formula noua pe banca tehnica.

In conditiile in care Dragan Petricevic nu va mai continua activitatea in staff-ul Vulturilor, acestia vor fi coordonati de tehnicianul israelian Michael Gorke, un antrenor recomandat de mentorul tehnic al Federatiei Romane de Baschet, reputatul Pini Gershon.

In varsta de 50 de ani, Gorke a antrenat în sezonul precedent gruparea Hapoel Haifa, echipa unde isi incepuse si cariera de jucator. De-a lungul celor 17 ani de antrenorat, "Mickey" Gorke s-a aflat pe banca tehnica a mai multor echipe din tara lui natala, printre care Maccabi Haifa sau Bnei Herzliya.

Noul selectioner urmeaza sa comunice in curand jucatorii pe care se va baza in cele patru jocuri pe care Romania le are de disputat in aceasta vara, in cadrul FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers - Third Round, cu Albania si Slovacia (in duble manse), pe 19, 22 si 29 iulie si pe 2 august.

Pe aceasta cale, Federatia Romana de Baschet ii multumeste fostului selectioner Dragan Petricevic pentru activitatea desfasurata la echipa nationala si ii doreste mult succes in proiectele urmatoare.

Parteneri