Foto

Noua runda europeana pentru echipele romanesti de club

Cinci formatii din tara noastra joaca in aceasta saptamana in competitiile europene intercluburi.

Marti, de la ora 19:00, U-BT Cluj-Napoca evolueaza pe teren propriu cu polonezii de la Slask Wroclaw, in runda a 11-a din sezonul regulat al BKT EuroCup. Meciul din BT Arena este transmis in direct de catre Prima Sport.

In FIBA Europe Cup, CSM Oradea doreste a doua victorie consecutiva in Top 16. Dupa succesul din deplasarea de la Leiden, miercuri in Oradea Arena vin germanii de la NINERS Chemnitz. Partida este transmisa in direct de Digi Sport 4.

De la aceeasi ora 19:00, Sala "Gabriela Szabo" se pregateste pentru al doilea meci european din istorie. In European North Basketball League, CSO Voluntari primeste vizita gruparii engleze Serios Group Newcastle Eagles. Jocul se poate viziona live pe Metropola TV, precedat de un studio live care va incepe la ora 18:40.

In Alpe Adria Cup, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara joaca derby-ul Grupei B, in Cehia, cu Redstone Olomoucko. Meciul incepe tot la ora 19:00 si se vede pe YouTube.

Dupa doua meciuri consecutive jucate pe teren propriu, Sepsi SIC Sfantu Gheorghe se deplaseaza in Italia, acolo unde va intalni pe Beretta Famila Schio, intr-o noua etapa din sezonul regulat al EuroLeague Women. Partida se joaca miercuri, de la ora 21:00 si se vede in direct pe YouTube.

Parteneri