Foto

O noua runda din competitiile europene intercluburi pentru echipele din Romania

Miercuri este o noua zi de confruntari continentale pentru campioanele Romaniei.

U-BT Cluj-Napoca va evolua in Polonia, acolo unde va intalni cea mai titrata echipa a tarii, Slask Wroclaw, in etapa a doua dion BKT EuroCup. Daca ardelenii s-au impus, in prima runda, in fata finalistei de anul trecut, Turk Telekom Ankara, polonezii au cedat in fata francezilor de la Mincidelice Bourg en Bresse. Partida Slask Wroclaw - U-BT Cluj-Napoca va incepe la ora 21:00 si va fi transmisa in direct de Prima Sport.

In cea mai solida competitie europeana intercluburi, EuroLeague Women, Sepsi SIC Sfantu Gheorghe va disputa primul meci pe teren propriu, impotriva formatiei italiene Beretta Famila Schio. Campioanele Romaniei au cedat in prima etapa, pe terenul spaniolelor de la Casademont Zaragoza, in vreme ce Schio s-a impus, acasa, in fata polonezelor de la UMCS Lublin. Meciul Sepsi SIC - Famila Schio se vede live, de la ora 19:15, pe Digi Sport.

Tot miercuri, debuteaza in cupele europene si vicecampioanele Romaniei, de la CSM CSU Constanta. Repartizate in Grupa C a EuroCup Women, dobrogencele vor intalni un adversar extrem de solid in prima runda: Galatasaray Istanbul, finalista editiei precedente. Jocul Galatasaray Cagdas Factoring - CSM CSU Constanta se va disputa la ora 20:00 si poate fi urmarit in direct pe canalul de YouTube FIBA.

Parteneri