Foto

Presedintele Carmen Tocala, in vizita la Arad

Presedintele FR Baschet, Carmen Tocala, impreuna cu managerul Departamentului Feminin din cadrul federatiei, Ancuta Stoenescu, au vizitat luni municipiul Arad, acolo unde au participat la inaugurarea sectiei Pediatrie 1 din cadrul Spitalului Judetean Arad. Initiativa a apartinut organizatiei Cetatea Voluntarilor, la eveniment participand si Diana-Loreta Paun, consilier al Presedintelui Romaniei pe probleme de sanatate publica.

Fiecare salon al sectiei destinate celor mai mici pacienti a fost dotat cu mini-panouri si mingi de baschet. "Incercam sa alinam suferinta si sa aducem un strop de bucurie micutilor care ajung aici. Baschetul este un integrator social si ne dorim sa facem bine, prin baschet, prin fiecare proiect in care ne implicam", a declarat Carmen Tocala.

Ulterior, alaturi de reprezentantii Asociatiei "Cetatea Voluntarilor", presedintele FR Baschet a vizitat creșa sportivă de pe langa Gradinita cu Program Prelungit 14 Arad, unde a donat mingi de baschet, dar și "Cutia cu Suflet", locul amenajat unde se strang cadouri pentru copiii din medii defavorizate.

In a doua parte a zilei, Carmen Tocala a raspuns invitatiei de a participa la antrenamentele de baschet ale grupelor de fete intre 7-12 de ani CSS Gloria Arad, FCC UAV "ICIM junior" si FCC UAV Arad U13, felicitand si incurajand micutele sportive si antrenorii lor. Vizita de la Arad s-a incheiat cu o monitorizare a stadiului lucrarilor de la sala de baschet Decebal, care, la inititativa Asociatiei Cetatea Voluntarilor, va fi reabilitata si modernizata cu sprijinul Federatiei Romane de Baschet.

Parteneri