Foto

Program National de Selectie U15

Federatia Romana de Baschet demareaza cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului si impreuna cu structurile sportive afiliate la FRB, Programul National de Selectie pentru sportivi din categoria de varsta U15, masculin si feminin (nascuti 2007). Obiectivul principal al Programului este acela de a constitui loturile nationale U16, U18 si U20, din jucatori pregatiti dupa o linie metodica unitara, pe diferite categorii valorice, acordand in acest fel sansa tuturor sportivilor talentati, municitori si ambitiosi sa evolueze pentru Romania in competitiile internationale.

Selectia nationala U15 se adreseaza sportivilor nascuti 2007, desemnati de catre structurile sportive afiliate la Federatia Romana de Baschet, si va debuta cu o prima faza de “Trial”, in perioada 1-5 noiembrie 2021.

In acest sens, rugam structurile sportive afiliate la FRB sa trimita pe adresa de e-mail tehnic@frbaschet.ro numele si prenumele sportivului propus pentru aceasta actiune si sa completeze formularul (descarca Formular - AICI) pana la data de 28.10.2021.

Federatia Romana de Baschet multumeste pe aceasta cale tuturor antrenorilor pentru sprijinul acordat si munca depusa in depistarea tinerelor talente.

Parteneri