Foto

Programul jocurilor Festivalului de Baby Baschet - Costinesti 2021

Dupa un an de pauza, cauzata de pandemia de COVID-19, Federatia Romana de Baschet in parteneriat cu Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) organizeaza incepand din 28 iunie si pana in 17 iulie traditionalele intreceri dedicate celor mai mici baschetbalisti din Romania. Ca si la ultima editie, din 2019, intrecerile se vor disputa pe durata urmatoarelor trei saptamani pe terenurile in aer liber din cadrul bazei sportive BTT de la Costinesti, cu participarea a aproximativ 200 de echipe, evenimentul baschetbalistic juvenil de la malul marii fiind unul dintre cele mai mari din tara.

La fel ca si in editiile precedente, intrecerile se vor desfasura pe categorii de varsta, dupa cum urmeaza:



Saptamana 28.06 - 03.07 - Festivalul National de BabyBaschet si Festivalul National de BabyBaschet 3x3

Saptamana 05.07 - 10.07 - Festivalul National de MiniBaschet si Festivalul National de MiniBaschet 3x3

Saptamana 12.07 - 17.07 - Campionatul National U12 si Campionatul National U12 3x3

Pe durata evenimentului de la Costinesti, toti participantii vor respecta toate conditiile impuse de autoritati pe durata pandemiei COVID-19 pentru competitii in aer liber, iar spectatorii vor avea acces in limita conditiilor legale in vigoare.

In prima saptamana, primii care vor concura pe terenurile din Costinesti vor fi cei mai mici baschetbalisti, cu varsta de pana la 10 ani, in cadrul acestor competitii urmand sa participe 43 de echipe din intreaga tara.  

Programul jocurilor din cadrul Festivalului National de BabyBaschet, Costinesti 2021, poate fi accesat aici

Pe aceasta cale, Departamentul de Competitii din FRB anunta ca validarea echipelor participante la Festivalul de BabyBaschet va fi efectuata duminica, 27 iunie 2021, cu incepere de la ora 16:00, in incinta Hotelului Forum Costinesti.

Parteneri