Foto

Programul meciurilor din cadrul Festivalului National de MiniBaschet, Costinesti 2021

Dupa un an de pauza, cauzata de restrictiile aplicate pe perioada pandemiei de COVID-19, Federatia Romana de Baschet in parteneriat cu Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) a decis sa reia firul traditiei si sa organizeze pana in 17 iulie intrecerile dedicate celor mai mici baschetbalisti din Romania in cadrul Festivalului National de Babybaschet si Minibaschet 2021, dar si in cadrul Campionatelor Nationale U12, editia 2021.

Ca si la ultima editie, din 2019, intrecerile se disputa pe terenurile in aer liber din cadrul bazei sportive BTT de la Costinesti, cu participarea a aproximativ 200 de echipe, evenimentul baschetbalistic juvenil de la malul marii fiind unul dintre cele mai mari din tara. Pe durata evenimentului baschetbalistic de la Costinesti, participantii respecta toate conditiile impuse de autoritati pe durata pandemiei COVID-19 pentru competitii in aer liber si prezentate in Ordinul comun MTS si MS nr 310/708 din 18 mai iar spectatorii au acces in limita conditiilor legale in vigoare, prezentate in Hotararea de Guvern nr. 678 din 24 iunie.
Primii care s-au bucurat de baschet si soare pe terenurile din Costinesti au fost cei mai mici baschetbalisti, cu varste de pana la 10 ani, in cadrul Festivalului National de Babybaschet care s-a incheiat sambata, 3 iulie, participand 43 de echipe din intreaga tara. A fost un eveniment in care zambetele si satisfactiile copiilor ca urmare a reusitelor sportive au fost surprinse de cele mai multe ori de fotografiile postate pe pagina oficiala de facebook a FRB, dar si de imaginile in direct prin intermediul transmisiilor realizate zilnic de pe terenul 1 de FRB TV pe pagina oficiala de youtube.


De luni, 5 iulie, este randul celor cu varste de pana la 12 ani sa se bucure din nou de frumusetea jocului de baschet, in cadrul Festivalului National de Minibaschet 2021 urmand sa evolueze 113 echipe din toata tara (masculin si feminin), in vreme ce in cadrul intrecerilor de minibaschet 3x3 sunt inscrise 23 de echipe.

Programul tuturor jocurilor din cadrul Festivalului National de MiniBaschet, Costinesti 2021, poate fi accesat aici

NOTA! - acest program al meciurilor poate suferi unele modificari, din varii motive, ce vor fi anuntate participantilor de Departamentul de Competitii.

Pe aceasta cale, Departamentul de Competitii din cadrul FRB anunta ca validarea echipelor participante la Festivalul de MiniBaschet va fi efectuata duminica, 04 iulie 2021, cu incepere de la ora 17:00, in incinta Hotelului Forum Costinesti.

Reamintim ca, in ultima saptamana, in perioada 12-17 iulie, vor avea loc intrecerile Campionatului National U12 (masculin si feminin) si Campionatul National U12 3x3.

 

FOTO - Imagine surprinsa de fotograful FRB Alina Cojocaru in timpul Festivalului National de Babybaschet (un amplu album dedicat evenimentului se gaseste pe pagina oficiala de facebook a Federatiei Romane de Baschet)

Parteneri