Foto

Romania aduna victorii importante la FIBA U16 European Championship, Division B, Podgorica 2019

Reprezentativa de cadeti a Romaniei continua cursa de calificare in sferturile de finala ale FIBA U16 European Championship, Division B, intreceri care se deruleaza in aceste zile la Podgorica, dupa ce tinerii baschetbalisti pregatiti de antrenorul Branko Cuic au reusit, astazi, sa treaca si de selectionata similara a Finlandei, cu scorul de 83-58 (28-7, 15-12, 18-12, 22-27). Marti, de la ora 14:45, tricolorii se confrunta cu Marea Britanie, intr-un joc important pentru clasamentul final al Grupei D, ambele echipe avand sandse reale de a accede in faza superioara. Toate meciurile de la Podgorica sunt transmise in direct in regim de live-streaming pe canalul de youtube al FIBA.

Cea de-a patra runda din Grupa D a FIBA U16 European Championship, Division B, intreceri care se deruleaza in aceste zile in trei arene sportive din Podgorica, a fost una deosebita pentru nationala de cadeti a Romaniei, tricolorii reusind sa treaca si peste “hopul” finlandez. La capatul unui joc dominat clar de tinerii baschetbalisti pregatiti de antrenorul Branko Cuic, Romania a trecut de Finlanda, cu scorul de 83-58, si se mentine cu sanse reale in cursa de calificare in sferturile de finala.
Statistica oficiala a meciului cu Finlanda poate fi consultata AICI
Partida Finlanda – Romania poate fi revazuta AICI

Conform calendarului competitional, marti, de la ora 14:45, nationala noastra se va confrunta cu selectionata similara a Marii Britanii, intr-un meci extrem de important pentru economia clasamentului final din Grupa D si implicit a calificarii in faza superioara. Reamintim ca, tinand cont de sistemul competitional anuntat de FIBA, primele doua clasate in faza grupelor se califica in sferturile de finala, echipele clasate pe locurile 3-4 acced in faza meciurilor de clasament pentru locurile 9-16, iar ultimele doua echipe se vor lupta pentru locurile 17-24.

Rezultatele, clasamentele si statisticile oficiale de la Podgorica pot fi vizualizate AICI

Toate meciurile de la Podgorica sunt transmise in direct in regim de live-streaming pe canalul de youtube al FIBA.

Parteneri