Foto

Romania intra in focurile FIBA U18 European Championship, Division B, presented by Real, Oradea 2019

Cu 24 de ore inaintea startului FIBA U18 European Championship, Division B, presented by Real, intreceri care se vor desfasura la Oradea, in perioada 26 iulie – 04 august 2019, staff-ul tehnic al nationalei de juniori a Romaniei a decis componenta finala a lotului tricolor. Astfel, vor imbraca tricoul nationalei si vor aparea sub luminile reflectoarelor din Arena Antonio Alexe urmatorii 12 sportivi:

Mihnea BRIE (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)
Luca VISAN-HARA (Agronomia Bucuresti)
Dragos AXINTE (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)
Tudor TODEA (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)
Enzo VESCAN (LPS Bihorul CSM Oradea)
Luca VASILE (Saint Mary’s Ryken - SUA)
Toma LUNGOCI (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)
Luca DOMOCOS (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)
Mihai CARCOANA (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)
Anton ROTARU (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)
Matei BODEA (Agronomia Bucuresti)
Cristian COTOARA (Porche BBA Ludwigburg - Germania)

Staff-ul tehnic al nationalei U18 a Romaniei este coordonat de antrenorul federal Claudiu Fometescu si este format din Hristu Sapera (antrenor principal), Razvan Cenean (antrenor secund) si Mihai Nica (kinetoterapeut).
Lista oficiala va fi prezentata si validata la sedinta tehnica din aceasta seara, sedinta la care vor participa si restul delegatiilor participante la FIBA U18 European Championship, Division B, presented by Real, Oradea 2019. Pe de alta parte, in aceasta dimineata nationala Romaniei a participat la traditionala sedinta foto pentru platforma FIBA iar in aceasta dupa-amiaza, de la ora 16:00, va efectua un antrenament oficial in Arena Antonio Alexe.


Reamintim ca la startul FIBA U18 European Championship, Division B, presented by Real, vor fi prezente 24 de echipe nationale, printer care se numara si cea a Romaniei. Conform programului competitional FIBA, echipele au fost impartite in patru grupe, Romania urmand sa se confrunte in cadrul Grupei A cu selectionatele similare ale Bulgariei, Poloniei, Estoniei, Elvetiei si Belgiei.
Dupa disputarea meciurilor din grupe, primele doua clasate obtin calificarea in sferturile de finale, ocupantele locurilor 3 si 4 vor evolua in faza pentru locurile 9-16, iar ultimele doua pozitii vor ajunge sa evolueze pentru locurile 17-24.
Toate meciurile U18 European Championship, Division B, presented by Real, vor fi transmise in direct pe canalul official de YouTube al FIBA.
Totodata, va informam ca accesul publicului in cele trei sali este liber pe toata durata FIBA U18 European Championship, Division B, presented by Real.
Mai multe informatii se gasesc pe site-ul oficial al competitiei continentale – AICI

 

FOTO - Antrenorul Hristu Sapera prezentandu-le Vulturilor ultimele indicatii tactice (credit foto Robi Boros)

Parteneri