Foto

Romania va juca pentru locurile 9-16 la FIBA U16 European Championship, Division B, Sofia 2019

Reprezentativa de cadete a Romaniei s-a clasat pe locul al treilea in Grupa A din cadrul FIBA U16 Women’s European Championship, Division B, acumuland doua victorii si trei infrangeri, si va juca in faza urmatoare a intrecerilor continentale de la Sofia in seria pentru locurile 9-16. Toate meciurile de la Sofia sunt transmise in direct in regim de live-streaming de canalul de youtube al FIBA. Joi, de la 13:45, Romania va intalni Belarus, ocupanta locului patru din Grupa B.


Marti seara s-a incheiat la Sofia prima faza a FIBA U16 Women’s European Championship, Division B, nationala de cadete a Romaniei clasandu-se pe locul al treilea in Grupa A. Baschetbalistele noastre pregatite de antrenorul Madalin Piperea au acumulat in aceasta faza doua victorii (54-47 cu Bosnia&Hertegovina si 56-33 cu Muntenegru) si trei infrangeri (37-67 cu Slovenia, 37-62 cu Serbia si 46-47 cu Islanda).

In urma rezultatelor din faza inaugurala, coroborate cu sistemul competitional anuntat de FIBA, nationala Romaniei va evolua in continuare in seria pentru locurile 9-16, urmand sa joace, joi, de la ora 13:45, impotriva selectionatei similare a Belarus, ocupanta locului patru in Grupa B.

Toate meciurile de la Sofia sunt transmise in direct in regim de live-streaming de canalul de youtube al FIBA.

Rezultatele, clsamentele si statisticile oficiale pot fi consultate AICI

Parteneri