Foto

Runda reusita pentru echipele masculine de club in competitiile continentale

U-BT Cluj-Napoca isi continua parcursul remarcabil in BKT EuroCup si obtine a cincea victorie din sase meciuri: 86-75 contra campioanei Germaniei, ratiopharm Ulm. Campionii Romaniei isi consolideaza astfel locul 2 in Grupa B si se deplaseaza saptamana viitoare in Italia, unde urmeaza sa intalneasca pe Dolomiti Energia Trento.

In FIBA Europe Cup, in Grupa J, CSM Oradea a reusit un joc excelent in Slovacia, cu Patrioti Levice, reusind sa isi ia revansa dupa esecul din tur, din Oradea Arena. Victoria clara, 82-65, aduce vicecampioana Romaniei tot mai aproape de calificarea in faza urmatoare a competitiei. Saptamana viitoare, la Oradea vor ajunge finlandezii de la Kataja Basket.

In schimb, in Grupa B, BC CSU Sibiu a ramas fara victorie si dupa etapa a patra. In Scotia, Caledonia Gladiators s-a impus net, cu 96-67, risipind orice speranta de calificare in fazele superioare pentru ardeleni.

Saptamana viitoare, la Oradea vor ajunge finlandezii de la Kataja Basket, in vreme ce Sibiul va gazdui jocul cu Surne Bilbao Basket.

CSO Voluntari a plecat victorioasa din Cehia, acolo unde a reusit sa se impuna in ultima secunda, datorita cosului lui Allen. Scor 75-72 pentru ilfoveni, care ajung la un bilant de 2-1 in Grupa B din European North Basketball League, competitie unde saptamana viitoare, pe 15 noiembrie, primesc vizita belgienilor de la RSW Liege Basket.

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara a trecut, pe teren propriu, de BC Geosan Kolin (Cehia), 90-84, si are trei victorii din tot atatea jocuri in Alpe Adria Cup. Pe 15 noiembrie, banatenii se vor deplasa in Austria, urmand sa intalneasca pe BC Vienna.

Parteneri