Foto

Sala Agronomia gazduieste meciurile Turneului Final al Cupei Romaniei 3x3, feminin, editia 2019

Sala Agronomia din Capitala va gazdui, astazi, cu incepere de la ora 16, meciurile Turneului Final al Cupei Romaniei 3x3, feminin, editia 2019, la startul intrecerilor urmand sa se prezinte cele 13 reprezentante din LNBF si echipa Sportul Studentesc.


Cu trei zile inainte ca FIBA 3x3 sa faca anuntul oficial referitor la primele nationale calificate la turneul de baschet 3x3 din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, reprezentantele LNBF se vor intalni astazi, in Sala Agronomia din Capitala, pentru a participa la Turneul Final al Cupei Romaniei 3x3, feminin, editia 2019. La startul intrecerilor din Capitala vor fi prezente cele 13 reprezentante din LNBF si echipa Sportul Studentesc, participantele fiind impartite in prima faza in patru grupe.

Programul jocurilor gazduite cu incepere de la ora 16:00 de Sala Agronomia din Capitala se afla pe platforma specializata a FIBA 3x3 si poate fi consultat AICI.

Astfel, dupa un tur de forta realizat in ultimele doua luni de reprezentantele LNBF (n.n. – debutul intrecerilor a avut loc in 18 august), astazi, cele 14 echipe vor evolua cu trofeul pe masa. In afara mult ravnitului trofeu, punctele adunate in rankingul mondial pe federatii nationale sunt extrem de importante, Romania fiind la doar cateva zile de o posibila calificare istorica la Jocurile Olimpice!

Intrecerile din cadrul Turneului Final al Cupei Romaniei 3x3, feminin, editia 2019, vor fi transmise in regim de live-streaming, incepand cu ora 18:00, pe pagina oficiala de youtube FRB TV si pe pagina de facebook 3x3 Romania

Ieri dupa-amiaza, tot in Sala Agronomia din Capitala, a avut loc Turneul 20 din cadrul intrecerii KO, competitia fiind castigata de Agronomia (in formula Sonia Vilcinschi, Mihaela Chelariu, Anca Sipos, Georgiana Plavitu), care a dispus in finala de Rapid (Alexandra Lupusavei, Natalia Burlacova, Florina Diaconu, Gabriela Vlad), cu scorul de 21-17. Toate rezultatele si clasamentul final se gasesc AICI

Parteneri