Foto

Sapte echipe romanesti angrenate in aceasta saptamana in cupele europene

Competitiile continentale intercluburi au programate in aceasta saptamana o noua runda. Este prima saptamana - de la inceperea sezonului - in care toate echipele romanesti angrenate in intreceri au programate jocuri.

European  North Basketball League (ENBL)

CSO Voluntari deschide seria jocurilor sustinute de echipele din tara noastra, marti 24 octombrie. Gruparea ilfoveana are programata o deplasare in Estonia, acolo unde va intalni echipa Keila KK. Partida va incepe la ora 19:30 si va putea fi urmarita atat pe YouTube, cat si pe canalul TV SportExtra.


BKT EuroCup

Campioana LNBM va reveni miercuri 25 octombrie in BT Arena, pentru partida cu Buducnost Podgorica, din cadrul BKT EuroCup. Ambele grupari au, pana acum in Grupa B a competitiei, doua victorii si o infrangere. Partida U-BT Cluj-Napoca - Buducnost Voli Podgorica incepe la ora 19:00 si se poate urmari live pe canalul TV Prima Sport.


FIBA Europe Cup

Celelalte doua echipe de pe podiumul editiei precedente a Ligii Nationale masculine evolueaza tot miercuri, insa in FIBA Europe Cup.

CSM Oradea va intalni, de la ora 18:30, in deplasare, finlandezii de la Kataja Basket, in Grupa J.

BC CSU Sibiu va juca tot in deplasare, in Spania, de la ora 21:00, in cadrul Grupei B, cu Surne Bilbao Basket, de la ora 21:00.

Ambele jocuri se transmit live pe canalul de YouTube FIBA.


EuroLeague Women

Campioana LNBF, Sepsi SIC Sfantu Gheorghe, va juca tot in Spania, insa la Valencia. Dupa trei etape, reprezentanta Romaniei este fara victorie in Grupa A din EuroLeague Women, in vreme ce spaniolele au doua victorii si o infrangere.

Jocul se vede in direct, de la ora 20:15, pe canalul de YouTube FIBA.


Alpe Adria Cup

SCM winsed.swiss Mozzart Bet are programata a doua etapa din cadrul competitiei regionale Alpe Adria Cup, care reuneste la start 11 formatii din Europa Centrala. Dupa victoria din prima etapa, cu croatii de la Dubrava, Timisoara va evolua tot acasa, miercuri, de la ora 18:00, contra cehilor de la BK Redstone Olomouc.

Meciul se transmite live pe canalul de YouTube Alpe Adria Cup.


EuroCup Women

In fine joi, de la ora 20:30, CSM Constanta primeste vizita echipei franceze Union Feminine Angers, in cadrul etapei a treia a sezonului regulat EuroCup Women, Grupa C.

Jocul se poate urmari in direct pe canalul de YouTube FIBA.

Parteneri