Foto

SCM U Craiova, U-BT Cluj-Napoca, CSO Voluntari si CSM Galati s-au calificat in Final 4 CRBM

Echipele masculine SCM U Craiova, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, CSO Voluntari si CSM Galati au reusit sa-si depaseasca adversarii din sferturile de finala ale competitiei KO si s-au calificat in Final 4 Cupa Romaniei, masculin, editia 2021-2022. Turneul final al Cupei Romaniei este programat sa se desfasoare la mijlocul lunii februarie 2022 iar programul semifinalelor va fi stabilit prin tragere la sorti.


Fluierul de final al partidei retur din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, masculin, sezonul 2021-2022, care a opus joi seara gruparile CSM Galati si ABC Athletic Neptun Constanta, a dezvaluit si numele celei de-a patra echipe calificate in careul de asi al competitiei KO. Invingatoare cu scorul final de 90-59, CSM Galati accede astfel in premiera in Final 4 CRBM, reusind sa refaca diferenta inregistrata in tur, scor 73-64 in favoarea ABC Athletic Neptun Constanta, si sa se califice la turneul final ca urmare a scorului general de 154-132. In urma acestui rezultat, CSM Galati se alatura in careul de asi echipelor SCM U Craiova, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si CSO Voluntari. In deschiderea seriei de meciuri retur din sferturile de finala, SCM U Craiova a dispus de SCM OHMA Timisoara, cu 82-65, si a devenit prima echipa calificata in Final 4 CRBM, cu scorul general de 169-162. Joi, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si CSO Voluntari au inregistrat noi victorii in competitia KO, dispunand de Dinamo Bucuresti, cu 83-76, respectiv de BC CSU Sibiu, cu 79-62. Invingatoare si in meciurile tur, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si CSO Voluntari avanseaza astfel in turneul final al Cupei Romaniei, masculin, editia 2021-2022.

Rezultatele si statisticile meciurilor se gasesc AICI

Turneul final al Cupei Romaniei este programat sa se desfasoare la mijlocul lunii februarie 2022, meciurile din cadrul semifinalelor urmand sa se dispute in urma unei trageri la sorti.

Parteneri