Foto

Sepsi Sic Sf. Gheorghe va continua parcursul continental in EuroCup Women

Campioana en-titre a baschetului feminin romanesc, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, s-a clasat pe locul secund in cadrul Grupei QA din preliminariile EuroLeague Women, dupa ce gruparea coordonata de antrenorul Zoran Mikes a obtinut, joi seara, o victorie in fata echipei Bellona Kayseri, cu 79-78, si a cedat, miercuri seara, in fata liderului KSC Szekszard, cu 56-63. In urma acestor rezultate, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe va continua aventura continentala din actualul sezon in cadrul grupelor EuroCup Women, urmand sa evolueze in Grupa B, alaturi de Uni Gyor, BC Prometey si invingatoarea duelului dintre Paok si Elazig Idarespor.


Sepsi Arena din Sf. Gheorghe a gazduit pana joi seara meciurile Grupei QA din cadrul preliminariilor EuroLeague Women, adversarele campioanei LNBF, Sepsi SIC, fiind KSC Szekszard (Ungaria) si BSK Kayseri (Turcia). Dupa un turneu extrem de echilibrat, in care gruparea pregatita de antrenorul Zoran Mikes a incercat sa obtina calificarea in premiera in sezonul regular al EuroLeague Women, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe si-a trecut in cont in cele din urma o victorie si o infrangere, rezultate care au redirectionat-o spre sezonul EuroCup Women. Asadar, dupa ce miercuri seara cedase in fata KSC Szekszard, cu 56-63, joi seara, campioana Romaniei a reusit sa obtina o victorie superba, dupa un final de infarct, in confruntarea cu BSK Kayseri, cu 79-78, si astfel s-a clasat pe locul secund al Grupei QA, pozitie care ii ofera posibilitatea sa mearga mai departe in cupele continentale, dar in grupele EuroCup Women.

Rezultate, statistici si alte info din cadrul Grupei QA din preliminariile EuroLeague Women – AICI


Conform celor stabilite de FIBA, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe va juca in cadrul Grupei B alaturi de Uni Gyor (Ungaria), BC Prometey (Ucraina) si invingatoarea duelului dintre Paok (Grecia) si Elazig Idarespor (Turcia), care va avea loc in 28 si 30 septembrie.
Primul meci pe care Sepsi Sic il va sustine in competitia europeana va avea loc in data de 14 octombrie, in fief-ul BC Prometey.

Detalii despre EuroCup Women – AICI

Parteneri