Foto

Stagiul international de perfectionare a antrenorilor de seniori, Bucuresti, 30 august - 01 septembrie 2019

Departamentul Tehnic din cadrul Federatiei Romane de Baschet si Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet anunta ca organizeaza, in Bucuresti, in perioada 30 august - 01 septembrie 2019, “Cursul International de Perfectionare a antrenorilor de baschet - seniori”.

Stagiul de perfectionare pentru antrenorii de baschet de la Bucuresti este obligatoriu pentru:

- cei care doresc sa sustina examenul pentru obtinerea licentei “AA” sau “A”;
- cei care au licenta valabila “AA” sau “A” si doresc sa obtina viza anuala pentru sezonul competitional urmator din LNBM, LNBF si Liga I;

Revenim cat de curand posibil cu mai multe informatii despre locatii, program, lectorii invitati, precum si despre tematicile care vor fi prezentate la Cursul International de la Bucuresti.

Totodata, pentru a veni in intampinarea celor care, din motive obiective, au absentat de la “Cursul International de Perfectionare pentru antrenorii de juniori”, desfasurat la Oradea in finalul FIBA U18 European Championship, Division B, Departamentul Tehnic al Federatiei Romane de Baschet anunta ca la Cursul care va avea loc la Bucuresti pot participa si antrenorii de juniori care doresc sa obtina licenta “B” sau doresc sa obtina viza anuala pentru sezonul 2019-2020.

Reamintim ca taxa de participare este de 300 lei pentru antrenorii de la echipele de seniori si de 100 de lei pentru antrenorii de la echipele de juniori.

Transportul, cazarea si masa vor fi suportate de catre cluburile la care activeaza antrenorii participanti la “Cursul International de Perfectionare a antrenorilor de baschet – Bucuresti 2019”.

 

Plata taxei de participare va fi efectuata prin virament bancar in contul FRB, cu precizarea "taxa participare curs antrenori - Bucuresti 2019":

Cod IBAN - RO07BTRLRONCRT0347551501

Banca Transilvania

Parteneri