Foto

START VOT PENTRU ALL STAR GAME LNBM – CLUJ-NAPOCA 2019


Federatia Romana de Baschet si clubul U-BT Cluj-Napoca organizeaza, in data de 19 aprilie, in Sala Polivalenta “BT Arena” din Cluj-Napoca, traditionalul ALL STAR GAME LNBM 2019.

Asa cum deja v-am anuntat de saptamana trecuta, importand de peste Ocean modelul celor care au creat spectacolul stelelor de sub panouri, de data aceasta, Federatia Romana de Baschet va propune un format inedit pentru ALL STAR GAME LNBM – CLUJ-NAPOCA 2019. Astfel, daca in istoricul All Star Game din baschetul romanesc au avut loc in ultimele doua decenii confruntari de genul Romani vs. Straini, Nord vs. Sud sau Est vs. Vest, de aceasta data, in cadrul evenimentului la care vor participa cei mai valorosi si spectaculosi jucatori din LNBM se vor confrunta, in premiera, doua selectionate intitulate, dupa modelul de peste Ocean, TEAM KUTI si TEAM BOBE. Acestea vor fi generate in jurul tinerilor baschetbalisti Nandor Kuti si Bogdan “Bobe” Nicolescu, alesi de FRB pentru a fi capitanii celor doua  selectionate.

Ca si la editiile precedente, Federatia Romana de Baschet ofera incepand de astazi si pana in data de 10 aprilie 2019 posibilitatea suporterilor baschetului, si nu numai, dar si reprezentantilor mass-media, sa-si exprime optiunile pentru stabilirea componentei celor doua selectionate, TEAM KUTI si TEAM BOBE, care vor face spectacol pe parchetul celei mai mari arene sportive din Romania in cadrul “ALL STAR GAME LNBM 2019”, in data de 19 aprilie. Pentru operatiunea de votare a celor mai valorosi si apreciati baschetbalisti care evolueaza in LNBM, cei care doresc sa-si exprime optiunile o pot face pana in data de 10 aprilie accesand buletinul de vot care se afla AICI


Pentru fiecare selectionata, TEAM KUTI si TEAM BOBE, trebuie sa alegeti cate un sportiv pentru fiecare din cele 5 pozitii, dar si cate un antrenor (obligatoriu trebuie sa va exprimati optiunile pentru ambele selectionate pentru ca votul dumneavoastra sa fie inregistrat). Operatiunea de votare se va finaliza in data de 10 aprilie, urmand ca, in cel mai scurt timp, Federatia Romana de Baschet sa publice componentele celor doua selectionate – acestea vor fi alcatuite din cate 12 sportivi (sunt inclusi de drept capitanii Nandor Kuti si Bogdan Nicolescu) si cate 2 antrenori.


TEAM KUTI – este o selectionata ce va fi formata din jucatori legitimati la BC CSU Sibiu, SCMU Craiova, SCM Timisoara, Dinamo Stiinta Bucuresti, CSM Phoenix CSU Galati, CSM Medias, CSM Tg. Mures, ACS Tg. Jiu, Rapid Bucuresti si Agronomia Bucuresti. (vor fi alesi 11 sportivi + capitan de echipa Nandor Kuti, dar si 2 antrenori)

 
TEAM BOBE – este o selectionata ce va fi formata din jucatori legitimati la U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea, BCMU FCA Pitesti, CSO Voluntari, Steaua Bucuresti, Athletic Constanta, CSM Sighetu Marmatiei, CSM 2007 Focsani, CSM VKSC Miercurea Ciuc, CN Aurel Vlaicu Bucuresti si Universitatea Cluj-Napoca. (vor fi alesi 11 sportivi + capitan de echipa Bobe Nicolescu, dar si 2 antrenori)


JUCATORI – FR Baschet, impreuna cu antrenorii si reprezentantii echipelor din LNBM au selectat o baza pentru vot formata din 75 de jucatori (cate 6 jucatori nominalizati de la fiecare din cele 6 echipe din Grupa Rosie, cate 4 jucatori nominalizati de la fiecare din cele 6 echipe din Grupa Galbena, cate 2 jucatori nominalizati de la fiecare din cele 6 echipe din Grupa Albastra si cate un jucator nominalizat de la fiecare din cele 3 echipe din Grupa Verde)

 
ANTRENORI – Au fost inclusi in baza de date pentru a fi votati DOAR antrenorii principali cu licenta FRB ai celor 21 de echipe din LNBM 2019.PONDEREA VOTULUI FINAL:

Pentru stabilirea celor 11 jucatori din fiecare selectionata, dar si a celor doi antrenori din fiecare staff, se va tine cont dupa cum urmeaza:

 
30% - votul publicului

30% - votul media

40% - votul TEHNIC FRB – CC Antrenori


STARTUL VOTULUI – 2 aprilie

ULTIMA ZI PENTRU VOT – 10 aprilie

 
MODALITATEA DE VOT: Fiecare votant va alege pentru selectionatele TEAM KUTI si TEAM BOBE obligatoriu cate un singur jucator pentru fiecare dintre cele cinci posturi de joc si cate un singur antrenor (obligatoriu trebuie sa va exprimati TOATE optiunile pentru AMBELE selectionate pentru ca votul dumneavoastra sa fie inregistrat).


SE VOTEAZA O SINGURA DATA DE PE UN IP

 
REZULTATELE VOTULUI FINAL VOR FI PUBLICATE PE SITE DUPA CENTRALIZAREA DATELOR (public+media+tehnic).

 

Loturile celor doua selectionate TEAM KUTI si TEAM BOBE vor fi formate din cate 12 sportivi (sunt inclusi de drept Nandor Kuti, respectiv Bobe Nicolescu) si cate 2 antrenori.

 

Parteneri