Foto

Vulturii, gata de FIBA 3x3 U17 Europe Cup

Reprezentativa masculina a aterizat astazi la Heraklion si efectueza ultimele pregatiri, sub comanda antrenorului Catalin Stefanescu, pentru turneul final al FIBA U17 3x3 Europe Cup, competitie programata sa debuteze vineri.

Nationala noastra - in componenta Mihnea Vlaicu Popa, Mihnea Ilie, Serban Jeles, Andrei Mirea - este repartizata in Grupa C, alaturi de Slovenia si Irlanda. Pentru a se califica în sferturile de finala, Romania trebuie sa se claseze pe unul din primele dua locuri in grupa, urmand sa joace in faza eliminatorie cu fruntasele Grupei A (Germania, Spania, Croatia).

Tehnicianul Catalin Stefanescu fiind optimist inaintea campionatului european: "Cred ca putem iesi din grupe, chiar daca nu ne vom putea baza pe intreaga componenta a lotului care a reusit calificarea in Ungaria. Baietii s-au pregatit serios si sunt extrem de motivati. Dupa faza grupelor, orice este posibil, insa ne dorim o clasare cat mai buna".

Reprezentativa Romaniei va fi sustinuta in Creta, din tribune, de catre presedintele Federatiei Romane de Baschet, Carmen Tocala, dar si de catre secretarul general adjunct Liviu Puicu.

Programul de vineri, 22 septembrie, al baietilor nostri este urmatorul:

ora 18:15 Slovenia - ROMANIA
ora 21:35 ROMANIA - Irlanda

Toate partidele sunt transmise in direct de catre canalul de YouTube FIBA 3x3.

Parteneri