Comunicat CCCLT; Seriile CN U14 si CN U16;

1. In urma tragerii la sorti pentru faza a II – a a CN U14 si U16 (m&f), in baza criteriului coeficientului victorii/total si tinand seama si de criteriul geografic, de au fost decise seriile acestor competitii, dupa cum urmeaza:

·         CN U14 masculin Grupa Valorica A (GVA): seriile se pot vizualiza apasand aici
·         CN U14 masculin Grupa Valorica B (GVB): seriile se pot vizualiza apasand aici
·         CN U14 feminin Grupa Valorica A (GVA): seriile se pot vizualiza apasand aici
·         CN U14 feminin Grupa Valorica B (GVB): seriile se pot vizualiza apasand aici
·         CN U16 masculin Grupa Valorica A (GVA): seriile se pot vizualiza apasand aici
·         CN U16 masculin Grupa Valorica B (GVB): seriile se pot vizualiza apasand aici
·         CN U16 feminin Grupa Valorica A (GVA): seriile se pot vizualiza apasand aici
·         CN U16 feminin Grupa Valorica B (GVB): seriile se pot vizualiza apasand aici

 
Programul jocurilor va fi intocmit de CCCLT si va fi comunicat in curand.

2. Privind memoriul CS Amicii Pitesti referitor la dreptul de joc al jucatorului Rotariu Alexandru, intrucat petentul (CS Amicii Pitesti) nu a achitat taxa prevazuta de RGOC, conform aceluiasi regulament, art. 16.13. ultimul paragraf, memoriul devine nul de drept si nu a mai fost luat in considerare. Jocul a fost omologat cu rezultatul inregistrat pe teren.

3. Privind memoriul CSU Ploiesti referitor la unele aspecte de organizare a jocului CN V. Streinu Gaiesti – CSU Ploiesti (CN U14 masculin), intrucat petentul (CSU Ploiesti) nu a achitat taxa prevazuta de RGOC, conform aceluiasi regulament, art. 16.13. ultimul paragraf, memoriul devine nul de drept si nu a mai fost luat in considerare. Jocul a fost omologat cu rezultatul inregistrat pe teren.

4. CCCLT roaga insistent cluburile care mai au de sustinut jocuri sau turnee in perioada urmatoare, in pregatirea deplasarii la locul jocului, sa se informeze in legatura cu starea drumurilor pe relatiile catre localitatile unde trebuie sa se deplaseze, apeland la telefonul: 021.9360 Serviciul Infotrafic al Politiei Romane, singurul care este capabil sa furnizeze informatii exacte conform realitatii din teren.
Amanarea unor jocuri sau turnee acum, in ideea de a fi reprogramate in luna Ianuarie este riscanta, intrucat nimeni nu poate garanta ca atunci situatia meteo va fi mai buna. Deasemeni mai mentionam ca va fi deosebit de dificil sa se gaseasca datele libere necesare fara a perturba desfasurarea altor competitii.

5. In ziua de 27 Decembrie 2012 ora 14:00, la sediul FR Baschet, B-dul Basarabia nr. 39, va avea loc tragerea la sorti pentru determinarea seriilor fazei a II – a a CN U15 si U18 (m&f). Sunt invitate sa participe la aceasta actiune toate persoanele interesate.

Parteneri