Foto

ANUNT IMPORTANT PENTRU ADUNAREA GENERALA ORDINARA DIN 11.04.2023

In vederea unei cat mai bune organizari a Adunarii Generale Ordinare FRB din data de 11.04.2023 si tinand cont de faptul ca spatiile de cazare din municipiul Targoviste sunt aglomerate in perioada aceea, Federatia Romana de Baschet a facut demersuri pentru rezervarea mai multor camere la Hotelul Dambovita din Targoviste.

In acest sens, rugam reprezentantii structurilor sportive afiliate la FRB care vor participa Adunarea Generala Ordinara de la Targoviste sa trimita un e-mail la adresele gabi.ghiburici@frbaschet.ro si tiberiu.rist@frbaschet.ro si sa precizati ca doriti cazare (camera in regim single sau double) pentru perioada 10-11.04.2023 la Hotelul Dambovita. Mentionam ca toate cheltuielile de cazare, masa si transport sunt acoperite de catre structura sportiva pe care o reprezentati.
Oferta de cazare este:
180 lei/zi – camera single, cu mic dejun inclus
200 lei/zi – camera twin, cu mic dejun inclus

Pentru alte informatii locale (persoana de contact - Catalin Tanase, directorul CSS Targoviste si membru al Consiliului Director).

Reamintim ca Adunarea Generala Ordinara a FRB a fost convocata pentru data de 11.04.2023, ora 10:00, in municipiul Targoviste, la Centrul International de Conferinte al Universitatii Valahia Targoviste, corpul K, str. Maior Ion Alexandrescu, nr. 39, cod 137395.

Convocatorul pentru Adunarea Generala Ordinara 2023 - AICI

Pentru acreditare, reprezentantii structurilor sportive afiliate, imputerniciti sa participe la Adunarea Generala Ordinara, vor prezenta la sosire o delegatie semnata de conducatorul unitatii si stampilata, precum si un act de identitate, secretariatul FRB efectuand procedurile de la ora 9:00 pana la ora 10:00.

Parteneri