Rebecca Tobin, jucatoarea etapei 29

 Dupa un sezon in care Federatia Romana de Baschet a readus in prim-plan conceptul de "jucatorul etapei", in editia de campionat 2011-2012 traditia va continua. Forul de specialitate din Romania va desemna dupa fiecare runda cei mai buni jucatori, atat la masculin, cat si la feminin. Reamintim ca in analizele prezentate se va tine cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrate statistic (randamentul = eficienta/minute jucate) in cadrul fiecarui meci, de victoria echipei in care a evoluat sportivul, de gradul de dificultate al jocului respectiv, dar si de timpul petrecut pe parchet (minimum 20 de minute/joc).


@ Jucatorul etapei a XXVII este VIRGIL STANESCU

Internationalul Virgil Stanescu,  este declarat “Jucatorul etapei a XXVII-a” , in urma evolutiei deosebite din meciul cu BCM U Pitesti, de pe terenul argesenilor. Pivotul nascut in Bucuresti a avut o evolutie impresionanta, reusind in 33 de minute sa inregistreze o eficienta de 44 de unitati si un randament de 1.33. Statistica detaliata a lui Virgil Stanescu mai cuprinde 28 de puncte, 15 recuperari si 5 pase decisive. “Tigrii” s-au impus in fata echipei din Trivale cu scorul 84-78.
In aceeasi etapa, Vladimir Tica, jucatorul echipei CSU Ploiesti a avut o evolutie remarcabila, reusind in 32 de minute sa obtina o eficienta de 32 de unitati, in meciul de pe teren propriu cu CSU Atlassib Sibiu. Pivotul prahovenilor a contabilizat 24 de puncte, 12 recuperari, 2 pase decisive si un capac.
De asemenea, americanul Kyndall Dykes, extrema echipei U-Mobitelco Cluj-Napoca, a avut o evolutie deosebita in meciul cu Perla Harghitei Miercurea-Ciuc. Dykes a bifat 34 de minute, timp in care a reusit sa acumuleze o eficienta de 42 de unitati si un randament de 1.23, trecandu-si in cont 36 de puncte, 5 recuperari, 3 pase decisive, 5 interceptii si 2 capace. U-Mobitelco s-a impus cu 92-78.

@ Jucatoarea etapei a XXIX este REBECCA TOBIN

Jucatoarea echipei CSU Alba-Iulia, Rebecca Tobin, este declarata “Jucatoarea etapei a XXIX-a” dupa ce si-a condus excelent colegele in victoria obtinuta pe teren propriu in fata rivalelor de la CSM Satu Mare, cu scorul 77-67. In 29 de minute petrecute pe parchet jucatoarea de peste Ocean a contabilizat 18  puncte, 5 recuperari, 2 pase decisive si 2 interceptii,  inregistrand o eficienta de  23 de unitati si un randament de 0.79.
 
In aceeasi etapa, Cherrise Graham, jucatoarea echipei Nova Vita Targu Mures a avut o evolutie de mentionat in meciul cu Danzio Timisoara. Graham a reusit 26 de puncte, 6 recuperari, 2 pase decisive si o interceptie, avand o eficienta de 24 de unitati.

Parteneri