Foto

Stagii de pregatire si selectie Performbaschet

Incepand de la mijlocul acestei saptamani si pana in data de 11 august, Federatia Romana de Baschet va organiza la Liceul Tehnologic Forestier din Sighetul Marmatiei (adresa - Strada Dragos Voda, nr.43) trei campuri de pregatire pentru sportivi din generatiile 2002-2005. Cele trei actiuni fac parte din programul Performbaschet si beneficiaza si de prezenta unor antrenori americani din cadrul “The Basketball Embassy”.

Pregatire si selectie pentru generatia 2003!
 
Astfel, in perioada 27-30 Iulie, va avea loc primul camp de pregatire si selectie, atat la feminin, cat si la masculin, cu generatia 2003. Acest prim camp presupune sedinte de antrenament cu scopul monitorizarii generatiei 2003, dar si a preselectiei sportivilor care au facut parte din proiectul “Performbaschet”. Jucatorii vor primi o fisa individuala cu particularitati tehnice, tactice sau fizice pe care le pot imbunatati, alaturi de metode de antrenament care sa serveasca acestui scop. Desi invitatiile au fost adresate jucatorilor care s-au antrenat anul acesta in centrele Performbaschet, Federatia Romana de Baschet isi asuma faptul ca centrele respective nu acopera intreaga tara si pot aparea unele scapari. In acest sens, sportivii nascuti 2003 care doresc sa participe la acest camp, o pot face suportand cheltuielile aferente cazarii, transportului si masei. Pentru aceasta, trebuie sa adreseze o solicitare catre contabilitatea Liceului Tehnologic Forestier (contabilltf@gmail.com), in limita disponibilitatii locurilor de cazare pentru perioada campului. Adultii care insotesc acesti copii sunt rugati sa-si gaseasca un alt loc de cazare pentru buna desfasurare a campului si pentru a pastra cat mai multe locuri pentru sportivi. Daca ati primit raspuns pozitiv, va rugam sa ne informati pe mail-ul performbaschet@gmail.com si sa mentionati numele, echipa si numarul de telefon al sportivului in cauza.
 
Antrenorii americani prezenti la “FIBA – YDF Camp 2017”

In perioada 30 iulie – 4 august, va avea loc tot in Sighetul Marmatiei, deja traditionalul camp FIBA YDF, la care vor participa 30 de sportivi nascuti 2002 si 30 de sportivi nascuti 2003. Aceasta actiune face parte din cadrul unui proiect FIBA si are ca scop dezvoltarea sportivilor “under 15”. Pe data de 30 Iulie, la finalul primului camp de pregatire si selectie vor fi mentinuti cei mai buni 30 de sportivi nascuti 2003, carora li se vor alatura 30 de sportivi nascuti 2002 pentru a efectua in continuare sedinte de antrenament sustinute de antrenorii americani din cadrul “The Basketball Embassy”.
 
Performbaschet Summercamp 2017!
 
Cel de-al treilea camp de la Sighetul Marmatiei va avea loc in perioada 6-11 August, “Performbaschet Summercamp 2017 adresandu-se in special sportivilor nascuti 2004 (masculin si feminin), precum si unor copii nascuti 2005 si remarcati la Mangalia, in Liga Nationala de Minibaschet 2017. Ca si in anii trecuti, Performbaschet Summercamp 2017 presupune antrenamente cu sportivii din generatia 2004, care au facut parte din proiectul FRB derulat anul precedent in centrele Performbaschet. Acestia se vor pregati cu antrenorii americani din cadrul “The Basketball Embassy”, la sendintele de antrenament urmand sa fie prezenti si copii nascuti 2005 care au fost invitati la acest camp in urma evolutiilor de la intrecerile de minibaschet de la Mangalia.

Parteneri