Foto

Acreditari media pentru meciul Romania - Luxemburg

Federatia Romana de Baschet anunta ca accesul reprezentantilor mass-media la meciul Romania – Luxemburg, din data de 22.02.2024, ora 19:00, contand pentru FIBA Basketball World Cup 2027 European Pre-Qualifiers, se va face in baza acreditarilor eliberate de FRB cu avizul FIBA. In acest context, rugam reprezentantii institutiilor de presa interesate sa trimita solicitari pentru eliberarea acreditarilor de presa pe adresa de mail traian.racu[at]frbaschet.ro pana cel mai tarziu in data de 21.02.2024, ora 12:00.

Acreditarile aprobate se vor putea ridica de la BTarena din Cluj-Napoca in seara zilei de 21 februarie, la ora 19:00, atunci cand jurnalistii pot asista si la ultimele 15 minute din antrenamentul echipei nationale antrenate de Mihai Silvasan.

Accesul jurnalistilor si fotografilor la meciul Romania – Luxemburg, eveniment gazduit de BTarena din Cluj-Napoca, se va face in baza acreditarilor eliberate de catre FRB si avizate de FIBA. De asemenea, la intrarea in BTarena, reprezentantii media acreditati trebuie sa prezinte un act de identitate/legitimatia de presa.

Meciul va fi transmis in direct de DIGI SPORT, astfel ca pe intreaga durata a meciului nu este permisa folosirea camerelor TV de la alte institutii de presa.

Imediat dupa meci, va avea loc o conferinta de presa cu reprezentantii ambelor echipe (cate un sportiv reprezentativ si antrenorul principal).

Parteneri