Foto

CSM CSU Oradea incepe aventura europeana

Vicecampioana Romaniei, CSM CSU Oradea, a ajuns in Belek-Antalya, acolo unde va evolua in cadrul unuia dintre turneele de calificare pentru sezonul regulat al Basketball Champions League.

Maine, de la ora 19:00, oradenii se vor lupta in sferturile de finala cu italienii de la Happy Casa Brindisi. In cazul unei victorii, CSM CSU Oradea va intalni vineri, in semifinale, invingatoarea duelului dintre Heroes Den Bosch (Olanda) si BG Gottingen (Germania).

Pe cealalta latura a tabloului se disputa urmatoarele sferturi de finala: Cholet (Franta) - Telenet Giants Anwerp (Belgia) si FMP Soccerbet (Serbia) - Pallacanestro Varese (Italia).

Echipa care va castiga turneul de calificare va obtine calificarea in sezonul regulat al Basketball Champions League.

Echipele feminine disputa mansele retur in cuepele europene

Tot maine, 27 septembrie, si echipele feminine Sepsi SIC Sfantu Gheorghe si Universitatea Cluj-Napoca
 vor evolua in competitiile europene intercluburi. Campioanele de la Sepsi SIC se deplaseaza in Letonia, incercand sa isi apere avantajul de 5 puncte obtinut la Sfantu Gheorghe si sa reuseasca accederea in sezonul regulat al EuroLeague Women.

In EuroCup Women, Universitatea Cluj-Napoca are o misiune aproape imposibila pe ternul elenelor de la Eleftheria Moschatou. Reprezentanta Greciei s-a impus la Cluj-Napoca, in prima mansa, la 15 puncte diferenta.

Parteneri