Foto

CSM Oradea s-a calificat in faza urmatoare a FIBA Europe Cup

Vicecampioana Romaniei, CSM Oradea, a obtinut acasa o victorie clara, 93-74, in fata liderului Grupei J din FIBA Europe Cup, Legia Varsovia, si a incheiat grupa pe locul 2, pozitie din care s-a calificat in etapa a doua a competitiei continentale.

CSM Oradea s-a numarat printre cele mai bune sase echipe ocupante ale locurilor 2 in cele zece grupe din prima faza a FIBA Europe Cup si, in faza secunda, a fost repartizata in Grupa N, alaturi de ZZ Leiden (Olanda), NINERS Chemnitz (Germania) si Itelyum Varese (Italia).

Programul jocurilor echipei bihorene este urmatorul:

6 dec 23: ZZ Leiden - CSM Oradea
13 dec 23: CSM Oradea - NINERS Chemnitz
10 ian 24: Itelyum Varese - CSM Oradea
24 ian 24: CSM Oradea - ZZ Leiden
31 ian 24: NINERS Chemnitz - CSM Oradea
7 feb 24: CSM Oradea - Itelyum Varese

In aceeasi competitie, BC CSU Sibiu a pierdut in Polonia cu Anwil Wloclawek, 71-84, si a terminat pe ultima pozitie in Grupa B, fara nicio victorie.

In BKT EuroCup, U-BT Cluj-Napoca a cedat pe teren propriu in fata lui Dreamland Gran Canaria, detinatoarea trofeului, 70-92.

In Alpe Adria Cup, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara a trecut, in sala "Constantin Jude", de slovenii de la Ilirija, 97-85, ajungand la cinci victorii din tot atatea jocuri in actuala editie a comptitiei.

La feminin, Sepsi SIC Sfantu Gheorghe a fost zdrobita la Istanbul de Fenerbahce, detinatoarea trofeului EuroLeague Women, 63-110, in timp ce, in EuroCup Women, CSM Constanta a pierdut in Lituania, cu Kibirkstis, 78-87.

Parteneri