Foto

Echipele din Romania disputa o noua etapa in cupele europene

Patru formatii reprezentand ligile nationale din Romania vor evolua in acest mijloc de saptamana in competitiile europene intercluburi.

BKT EuroCup programeaza astazi duelul dintre francezii de la Mincidelice JL Bourg en Bresse si U-BT Cluj-Napoca, doua echipe pana acum neinvinse in Grupa B. Partida se va juca de la ora 20:30 si va fi transmisa in direct de canalul TV Prima Sport.

Maine debuteaza in FIBA EuroCup echipa BC CSU Sibiu. Medaliata cu bronz in precedenta editie a LNBM va primi, in Sala Transilvania, vizita scotienilor de la Caledonia Gladiators, partida contand pentru Grupa B si fiind programata de la ora 18:00.

In aceeasi competitie, vicecampionii de la CSM CSU Oradea incep sezonul regulat in Grupa J. In Oradea Arena vor evolua, de la ora 19:00, slovacii de la Patrioti Levice.

Ambele partide se vad live pe canalul de YouTube FIBA.

Joi e zi de competitie pentru echipele feminine. Campioanele de la Sepsi SIC joaca de la ora 20:00, in Polonia, cu UCMS Lublin, in EuroLeague Women (live pe canalul de YouTube EuroLeague Women), in vreme ce, in EuroCup Women, vicecampioana CSM Constanta primeste vizita lituaniencelor de la Kibirkštis Vilnius, de la ora 20:30 (live pe canalul de YouTube FIBA).

Parteneri