Foto

Mesajul de Anul Nou al Presedintelui Federatiei Romane de Baschet

Dragi colegi, prieteni, iubitori ai baschetului,

Cu o inimă plină de bucurie și entuziasm, vă salut cu drag în prag de An Nou.

Ca președinte al Federației Române de Baschet, îmi face o deosebită plăcere și onoare să mă adresez vouă, cei care ne-ați adus bucurie și emoție prin pasiunea voastră pentru acest minunat sport: echipe și jucători, manageri, sponsori, reprezentanti ai administratiei publice centrale și locale.

As vrea sa va asigur ca fiecare dintre dumneavoastra aduce un nivel înalt de dedicare și pasiune pentru acest minunat joc sportiv. Sunteți adevărații protagoniști ai fenomenului social BASCHET și suntem mândri să vă reprezentam.

În noul an își va face simțită prezența o emblematică promisiune de regăsire și de renunțare la rutină, deoarece ne deschidem noi cărți și noi oportunități. Să fim modele prin comportament, model de excelență academica si sportivă.

Anul Nou va aduce proiecte noi, temerare, intitulate "Next Generation", "Be my basketball School Hero", "Midnight Basket", ore opționale de baschet în programa școlară, toate ca parte din drumul nostru comun spre Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale si Europene. Vorbim despre competitii internationale pentru toate categoriile, festivaluri regionale de baby si minibaschet, dar si mult asteptatul Costinesti 2024; de asemenea - clinicuri de perfectionare pentru toti cei interesati, selectionate regionale si competitii intre acestea, patru academii de baschet zonale, baschet scolar si universitar, fie ca vorbim despre disciplinele  5x5 sau 3x3.

Baschetul nu înseamnă doar meciuri și scoruri, ci reprezintă, în primul rând, o oportunitate de a aduce oameni împreună prin sport. Baschetul este un joc care depășește barierele și ne unește ca și comunitate.

În acele momente de competiție, suntem o mare familie, iar ligile nationale - LNBM si LNBF - ne oferă șansa de a avea motorul activitatii de inalta performanta, modele de urmat si visuri de atins.

Nu există limită la ceea ce puteți realiza prin sport in general si baschet in special.
 
Impreună ne vom motiva  să ne depășim constant, să apăram cel mai bun principiu al sportului: spiritul de fair-play, care se imbina cu spiritul de echipa si cel de invingator.

Am încredere că veți apăra și dovedi cu mândrie valorile Romaniei, ale FR Baschet, ale clubului si comunitatii pe care le reprezentati.

În numele Federatiei Romane de Baschet si al meu personal, vă doresc un An Nou plin de sanatate, performante, succes academic și momente de baschet extraordinare, cu care să construim amintiri pe care le vom purta cu noi întreaga viață.

Fiecare dintre voi faceți această comunitate a baschetului să rămână vie și puternică.

LA MULȚI ANI 2024!
LA MULȚI ANI DE POVESTE A VOASTRĂ ÎN BASCHET!

Cu cele mai calde gânduri,

Carmen Tocală

Parteneri