Miscare in aer liber cu ocazia Saptamanii Tineretului

Cu ocazia “Saptamanii Tineretului” (02-09 mai), Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti ne-a anuntat, astazi, ca va organiza mai multe actiuni de “miscare in aer liber”, bucurestenii avand ocazia sa participe la “Caravana Tineretului”, “Jocurile Tineretului” si “Crosul Tineretului”.
Evenimentele organizate de DSTMB se adreseaza publicului larg bucurestean si sunt menite sa promoveze un stil de viata sanatos, fiind si un indemn catre educatie, sport, cultura si arta.
Conform organizatorilor, prima actiune, “Caravana Tineretului” (mers pe bicicleta), va avea loc in data de 02 mai 2013, cu incepere de la ora 15:30, doritorii urmand sa plece din Parcul Politehnicii pe un traseu prestabilit: Parcul Politehnica (plecare) – Splaiul Independentei  - Strada Bibescu Voda – Bdul. Dimitrie Cantemir – Bdul. Tineretului – Parcul Lumea Copiilor (sosire).
Cea de-a doua actiune, “Jocurile Tineretului”, este programata tot pentru data de 02 mai 2013, in Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, cu incepere de la ora 17:00, iubitorii de miscare avand la dispozitie mai multe “oferte”, printre care si intreceri de streetball, pe terenurile de baschet.
Seria actiunilor sportive organizate de DSTMB cu ocazia “Saptamanii Tineretului” se va incheia in data de 08 mai 2013, cu “Crosul Tineretului”, participantii urmand sa se adune la intrarea din Parcul Herestrau (Piata Charles de Gaulle), cu incepere de la ora 08:00, startul fiind programat pentru ora 10:00.

Parteneri