Foto

O noua runda europeana pentru echipele de club

Campioana Romaniei, U-BT Cluj-Napoca, incepe returul din BKT EuroCup cu o deplasare la Ankara, acolo unde va intalni finalista sezonului precedent, Turk Telekom. In partida din tur, ardelenii s-au impus cu 80-71. Turcii traverseaza o perioada nefasta, avand doar o singura victorie in noua partide. De partea cealalta, U-BT Cluj-Napoca ocupa locul 2 in Grupa B, cu sapte succese si cauta sa isi consolideze aceasta pozitie, care o poate califica direct in sferturile de finala. Partida Turk Telekom ankara - U-BT Cluj-Napoca se poate urmari in direct pe Prima Sport, marti 5 decembrie, de la ora 19:00.

Tot marti, dar de la ora 20:00, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara evolueaza in deplasare, pe terenul croatilor de la KK Dubrava, intr-un meci contand pentru Alpe Adria Cup. Neinvinsi pana acum in Grupa B, banatenii spera la un nou succes, mai ales ca in tur s-au impus net, cu 87-69. Meciul se vede live pe YouTube.

Dupa ce saptamana trecuta a reusit prima victorie in EuroLeague Women, Sepsi SIC Sfantu Gheorghe spera la o noua reusita pe teren propriu, miercuri, cu gruparea spaniola Casademont Zaragoza. Partida din Sepsi Arena se poate viziona in direct si pe YouTube.

Tot miercuri, CSM Oradea incepe parcursul in faza secunda a FIBA Europe Cup cu o deplasare in Tarile de Jos, la ZZ Leiden. Oradea si Leiden s-au mai intalnit in aceeasi competitie in 2018, olandezii impunandu-se in ambele manse. Partida de la Leiden se vede in direct, de la ora 21:00, pe YouTube.

Parteneri