Foto

Prima actiune a programului de individualizare demarat de Asociatia Alessia-Maria Raiciu

Astazi, la Arena de Baschet din Bulevardul Basarabia, peste 25 de sportive U14 au participat la prima actiune din cadrul programului organizat de Asociatia Alessia-Maria Raiciu, cu sprijinul Federatiei Romane de Baschet.

Sportive legitimate la cluburile bucurestene Olimpia, Dan Dacian si CSM au facut cunostinta cu parintii Alessiei, baschetbalista plecata mult prea repede dintre noi, apoi, sub observarea a sase antrenori si a secretarului general adjunct al FRB, Svetlana Simion, au desfasurat jocuri de antrenament.

Din luna ianuarie, sportivele vor incepe programele de individualizare, care vor avea loc in fiecare saptamana la Arena de Baschet.

"Ne-am gandit mereu ce am putea face pentru alti copii din tot ce am fi facut si pentru Alessia. Mai bine de jumatate din viata ei si-a petrecut-o pe terenul de baschet, baschetul i-a adus atatea satisfactii, asa ca ne-am gandit sa oferim si noi ceva inapoi baschetului, in numele Alessiei. Cu sprijinul Federatiei Romane de Baschet vom desfasura, incepand din luna ianuarie, aceste sedinte de pregatire individuala, pana la finalul anului competitional. Vom analiza apoi cat de benefic a fost acest proiect si, in functie de concluzii, ne-am dori sa extindem activitatile si in urmatorul sezon", a declarat Bogdan Raiciu, tatal Alessiei, pentru frbaschet.ro

Parteneri