Foto

Victorie entuziasmanta pentru Steaua CSM Eximbank in Eurocup!

Steaua CSM Eximbank a facut repede uitat esecul din prima runda a Eurocup, de la Kazan. In al doilea meci disputat in Grupa D a prestigioasei competitii intercluburi, ros-albastrii au depasit, in fata propriilor suporteri, cunoscuta echipa turca Trabzonspor, cu 76-71.

Titus Nicoara a fost cel mai bun marcator al Stelei, cu 18 puncte inscrise. Denis Ikovlev a marcat 15 puncte, reu?ind 5 din 6 aruncari de la 3 puncte. Aleksandar Rasic a inscris 14 puncte, iar Marko Marinovic, 12 ?i 6 pase decisive. De cealalta parte, Tarence Kinsey a fost principalul marcator al lui Trabzonspor, cu 21 de puncte inscrise. Andrija Stipanovic a adaugat 13, ?i Dwight Hardy 12.

“Este o victorie mare pentru noi, pentru clubul Steaua, pentru baschetul masculin romanesc. Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant, suntem la prima experienta in Eurocup, suntem intr-o grupa extrem de dificila si nu cred ca trebuie sa ne gandim mai departe de urmatorul meci. Trebuie sa jucam mai bine ca echipa, am facut asta astazi – poate la Kazan am intrat putin timorati, cu multa presiune, desi nu ar fi trebuit sa fie asa. Pe final de meci, ne-am precipitat putin, dar a fost un meci cu presiune si ne-am dorit foarte mult victorie. Poate de aici au venit erorile si important este ca am reusit sa castigam. Este important ca pe viitor sa le corectam”
, a declarat la finalul partidei tanarul antrenor roman Hristu Sapera pentru steauabaschet.ro

Pentru Steaua CSM EximBank, urmeaza inca un meci de Eurocup pe teren propriu. Miercurea viitoare, pe 28 octombrie, formatia din Bucure?ti primeste vizita unei alte fromatii din Turcia, Banvit Bandirma.


foto: Catalin Soare | www.sportaction.ro

Parteneri