Foto

Acvilele s-au reunit pentru Universiada de la Chengdu

Reprezentativa feminina a Romaniei a inceput, la Targoviste, pregatirile pentru Jocurile Mondiale Universitare de Vara de la Chengdu (China). Sub comanda lui Dan Calancea, sportivele vor evolua la grandioasa competitie in Grupa C, alaturi de Brazilia si Finlanda, primele doua echipe clasate in grupa urmand sa continue in sferturile de finala.

Cele 12 sportive care vor reprezenta Romania sunt:

Kincso Kelemen (Universitatea Cluj-Napoca)
Rebecca Lipovan (BC Sirius Targu Mures)
Stefania Catinean (Sepsi SIC Sfantu Gheorghe)
Catalina Craciunescu (CSM Alexandria)
Ecaterina Armanu (Olimpia CSU Brasov)
Teodora Manea (CSM Constanta)
Alexandra Steiner (CSS Bega Timisoara)
Ana Ion (Alfred University - SUA)
Bianca Nan (Olimpia CSU Brasov)
Antonia Alexe (Long Island University - SUA)
Nicolett Orban (Sepsi SIC Sfantu Gheorghe)
Anamaria Virjoghe (FCC Baschet UAV Arad)

Staff-ul tehnic al echipei nationale feminine este format din: Dan Calancea (antrenor principal), Alina Serban (antrenor secund), Rares Stoica (preparator fizic), Gheorghe Calinescu (kinetoterapeut), Traian Racu (team manager).

Tricolorele se vor pregati la Targoviste in saptamana urmatoare, avand programate si doua meciuri-test, pe 11 si 13 iulie, impotriva nationalei feminine U20. Pe 17 iulie, delegatia Romaniei se va deplasa la Budapesta, acolo unde are programate doua jocuri de verificare in compania nationalei Ungariei. Acvilele vor reveni pe 20 iulie la Targoviste, urmand sa decoleze spre China in zorii zilei de 24 iulie, alaturi de colegii lor din echipa nationala masculina.

Parteneri