Foto

Romani in campionatele lumii: Double-double pentru Mandache si Pavel

In duelul codaselor din prima liga feminina a Italiei, Basket Alcamo nu a reusit sa se impuna, pe teren propriu, in fata lui CUS Cagliari, cedand cu 61-68, in ciuda evolutiei bune a romancei Andra Mandache (foto), care a reusit 12 puncte si 11 recuperari. In urma acestui rezultat, echipa din Alcamo ramane pe ultima treapta a clasamentului, cu doar 3 victorii in 21 de partide.

Tot in Italia, dar in liga secunda, seria Sud, Elisabeth Pavel a avut o noua prestatie incantatoare, bifand 19 puncte si 12 recuperari si contribuind la victoria echipei ei, Saces Dike Napoli, in fata concitadinei Job Gate, cu 65-57. Forma buna pe care o traverseaza, in ultima perioada, sibianca, da sperante nationalei Romaniei pentru meciurile de calificare la Eurobasket 2013, in conditiile in care titularul postului de pivot, Florina Pascalau, s-a accidentat grav saptamana trecuta si va rata campania.

In Franta, Arras, cu Gabriela Marginean integralista si autoare a 11 puncte, a pierdut la mare lupta, dupa prelungiri, meciul din deplasare cu Union Hainaut, scor 68-71.

Parteneri