Foto

Sepsi SIC s-a calificat in grupele EuroLeague Women!

Victorie de prestigiu obtinuta de campioana Romaniei, Sepsi SIC Sfantu Gheorghe, in returul cu TTT Riga. Covasnencele aveau de aparat un avantaj de cinci puncte, obtinut in Sepsi Arena insa au reusit o evolutie extraordinara si au reusit sa se impuna si in meciul din Letonia, scor 63-62 (12-14, 18-13, 16-12, 17-23), reusind calificarea in sezonul regulat al EuroLeague Women.

Elevele lui Zoran Mikes au cedat doar primul sfert, preluand apoi controlul partidei si reusind sa blocheze eficient tentativele gazdelor de a reveni pe tabela, indeosebi forcingul leton din ultimele minute.

Pentru Sepsi SIC au marcat: Nystrom 21p (4x3), Hristova 16p (2x3), Green 8p 15 ast, Gereben 6p (1x3), Mununga 6p, Jankovic 4p, Catinean 2p.

In cea mai prestigioasa competitie continentala feminina intercluburi, Sepsi SIC va evolua in Grupa A, alaturi de Valencia (Spania), Famila Schio (Italia), Zaragoza (Spania), ASVEL Feminin (Franta), UMCS Lublin (Polonia), Fenerbahce (Turcia) si DWTC Miskolc (Ungaria).

Primul meci al campioanei Romaniei este programat pe 4 octombrie, in Spania, contra lui Casademont Zaragoza.

Universitatea Cluj-Napoca a parasit EuroCup Women

Intr-o alta partida disputata in aceasta seara, in returul calificarilor pentru sezonul regulat al EuroCup Women, Universitatea Cluj-Napoca a cedat in deplasarea din Grecia, 60-65, cu Eleftheria Moschatou. Prima mansa, jucata la Cluj, a fost de asemenea adjudecata de gruparea elena, care avanseaza astfel in grupele EuroCup Women.

 

Parteneri