Deven Mitchell, jucatorul etapei XXVI

Dupa un sezon in care Federatia Romana de Baschet a readus in prim-plan conceptul de "jucatorul etapei", in editia de campionat 2011-2012 traditia va continua. Forul de specialitate din Romania va desemna dupa fiecare runda cei mai buni jucatori, atat la masculin, cat si la feminin. Reamintim ca in analizele prezentate se va tine cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrate statistic (randamentul = eficienta/minute jucate) in cadrul fiecarui meci, de victoria echipei in care a evoluat sportivul, de gradul de dificultate al jocului respectiv, dar si de timpul petrecut pe parchet (minimum 20 de minute/joc).
 
 
@ Jucatorul etapei a XXVI este Deven Mitchell
 
Deven Mitchell,  extrema echipei Gaz Metan Medias,  este declarat “Jucatorul etapei a XXVI-a” , in urma evolutiei  din derby-ul rundei cu U-Mobitelco BT Cluj-Napoca.  Jucatorul american din tabara mediesenilor a reusit in 25 de minute de joc sa marcheze 28 de puncte (1X3) si sa contabilizeze o eficienta de 25 de unitati, cu randament 1. Statistica detaliata a lui Mitchell mai cuprinde 3 recuperari, 2 pase decisive si o interceptie. Gaz Metan Medias a invins campioana cu scorul 83-77.

Tot in runda XXVI, conducatorul de joc Jaytonah Wisseh de la CSU Atlassib  Sibiu a realizat un triple-double, in meciul disputat de sibieni pe terenul gruparii BC Mures Targu Mures. Fundasul american a stat 40 de minute pe teren si a inregistrat o statistica impresionanta: 24 de puncte (1X3), 10 recuperari, 11 pase decisive si o interceptie, avand o eficienta de 31 de unitati si un randament de 0.77.

@ Jucatoarea etapei a XXVII este  Carla Donette Bartee

Carla Donette Bartee, jucatoarea echipei CSM Craiova este desemnata  “Jucatoarea etapei a XXVII -a”, dupa evolutia din meciul castigat pe teren propriu in fata echipei Rapid Bucuresti.
 Sportiva din Statele Unite a evoluat  29 de minute pentru gruparea din Banie si a reusit 24 de puncte, 15 recuperari si 4  pase decisive, avand o eficienta de 37 de unitati si un randament de 1,27. Echipa sa a castigat confruntarea cu echipa feroviara cu 108-65.

Parteneri